«Μικρά Ζωγραφικά 2018-2019»

«Μικρά Ζωγραφικά 2018-2019»

Στο τέλος μίας ακόμη συναρπαστικής χρονιάς, γεμάτη συγκινήσεις και μεγάλα εικαστικά γεγονότα, ο Εικαστικός Κύκλος Sianti, κλείνοντας δύο χρόνια στο νέο του χώρο, δίνει για άλλη μια φορά την ευκαιρία στους φιλότεχνους να θαυμάσουν και να αποκτήσουν έργα μικρών διαστάσεων- μεγάλων δημιουργών.

Τα «Μικρά Ζωγραφικά έργα», είναι πλέον συνδεδεμένα με τα Χριστούγεννα και την έννοια του δώρου και της ηθικής ανταμοιβής της προσφοράς. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα αποτελούν μια εποχή με έντονο συμβολισμό. Μέσα από τα έργα 25 καλλιτεχνών - νεότερων αλλά και παλαιότερων συνεργατών του Εικαστικού Κύκλου Sianti, διαστάσεων 30x30 τα περισσότερα, το κοινό θα έρθει σε επαφή με ένα πλήθος διαφορετικών τεχνικών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να προμηθεύεται λαχνούς των 10 ευρώ για να
πάρει μέρος στην κλήρωση ένος έργου διαστάσεων 40Χ40εκ. της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη.
Στις 12 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί live παρουσία ενός εκπροσώπου από τα Παιδικά Χωριά SOS. Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι εποχή προσφοράς, και φέτος ο Εικαστικός Κύκλος Sianti σε συνεργασία με την Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη θα δώσουν όλα τα έσοδα των λαχνών στα Παιδικά Χωριά SOS, παρουσία της Άννης Κατσούλη.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:
Π.Αγγελίδης, Γ.Βαλυράκης, Δ.Βλάσσης, Κ.Βαρώτσος, Σ.Δασκαλάκης, Ε.Κακαράτζα, Δ.Κούκος, Δ.Κοκκινίδης, Σ.Κοσμίδου, Λ.Μπελιβανάκη,Σ.Μπατζιάνας, Θ.Λάλας, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Ν.Παπουτσίδης, Χ.Παπαιωάννου, Η.Παπανικολάου, Π.Σιάγκρης, Σ.Σόρογκας, Β.Σπεράντζας, Κ.Σπυριούνης, Γ.Σταθόπουλος, Κ.Τόλης, Μ.Χάρος, Cacao Rocks

Επιμέλεια έκθεσης: Σιαντή Βασιλική

Εγκαίνια: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 12:00