Εικαστικά Highlights 2019 - ’20 στον Αστρολάβο

Εικαστικά Highlights 2019 - ’20 στον Αστρολάβο

Στην Αίθουσα Τέχνης «Αστρολάβος- Δεξαμενή» , παρουσιάζεται η Ομαδική Έκθεση με τίτλο: “Highlights 2019 - ’20 ”, με ξεχωριστά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής σύγχρονων και παλαιότερων Ελλήνων Δημιουργών.

Πρόκειται για μία ομαδική έκθεση, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια, την οποία περιμένουν οι φίλοι της αίθουσας και οι συλλέκτες, γνωρίζοντας ότι σε αυτή θα βρουν ένα μικρό Πανόραμα των διαφορετικών τάσεων της Σύγχρονης δημιουργίας, βλέποντας νέα έργα των καλλιτεχνών, τα οποία προτείνονται μέσα από αυστηρά κριτήρια ποιοτικών επιλογών.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση, είναι οι:
Μ.Αποστολίδου, Κ.Βαρβάκη, Α.Βιτάσταλη, Γ.Γκολφίνος, Χ.Δουζένη, Α.Κατσαμπάνη, Ν.Κερκύρα, Ν.Κρανάκης, Μ.Κελαιδή, Δ.Κωνσταντίνου, Μ.Λεβεντάκου, Κ.Μαρσέλλος, Α.Μουρατίδου, Ν.Μπλιάτκας, Δ.Μυταράς, Α.Μ.Παπαδημητρίου, Ε.Παπαδημητρίου, Α.Παπαδόπουλος,Σ.Παπαθανάση, Τ.Πατρασκίδης, Ν.Περράκη,Φ.Πεχλιβανίδης, Ε.Σιδηροπούλου, Κ.Τσόκλης, Μ.Χάρος, Α.Χρυαού

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.