«Ειδικές Περιστάσεις» με την Μαρ. Τουμασάτου και τον Θύμιο Κούκιο

«Ειδικές Περιστάσεις» με την Μαρ. Τουμασάτου και τον Θύμιο Κούκιο

Η παράσταση έρχεται στην Αττική για δύο παραστάσεις, στις  9 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο και 13 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου και ώρα 21:00.

Η Έιμι και ο Μάικλ στην 15η επέτειο γάμου τους, παίρνουν διαζύγιο. Με έναν έρωτα που πάλιωσε στις βαλίτσες τους και με την ψεύτικη υπόσχεση που δίνουμε όλοι ότι «θα παραμείνουμε φίλοι», χωρίζουν τους δρόμους τους και προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, για τους ίδιους και για τα τρία παιδιά τους.

Μπορούν όμως δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μια ζωή να παραμείνουν φίλοι μετά το διαζύγιό τους;

10 χρόνια μετά θα επανεξετάσουν το ερώτημα για να συμφωνήσουν ότι «εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις».

Συντελεστές:

Συγγραφέας:              Μπέρναρντ Σλέηντ
Μετάφραση:              Δανάη Σταματοπούλου
Σκηνοθεσία:               Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνικά:                     David Negrin
Κοστούμια:                Νικόλ Παναγιώτου
Μουσική:                    Γιώργος Μυλωνάς
Φωτισμοί:                  Αργύρης Θέος
Βοηθός Σκηνοθέτη:  Αναστασία Τζελέπη
Φωτογραφίες:           Χρήστος Σιάτος
Artwork:                     Γιάννης Γεωργιάδης
Επικοινωνία και προβολή παράστασης : Νταίζη Λεμπέση

Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Θύμιος Κούκιος

*Τιμές εισιτηρίων: €12 κανονικό, €10 εκπτωτικό

Προπώληση εισιτηρίων : Viva.gr, Kαταστήματα Wind  και στα ταμεία των θεάτρων 10:00 με 14:00. Για την παράσταση στο Κηποθέατρο Παπάγου εισιτήρια προπωλούνται στο Κατάστημα Δαναός καθώς και στο ταμείο του θεάτρου από τις 19:00 και μετά.

Πώληση «πόρτα» στο ταμείο του θεάτρου : € 15 κανονικό, €10 εκπτωτικό (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι ,πολύτεκνοι, Α.ΜΕ.Α.  Σε κάθε περίπτωση, με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού)

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Είναι υποχρεωτική η επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την είσοδο στον χώρο της παράστασης.

Θα διατίθεται έντυπο πρόγραμμα της παράστασης, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν εξ’ολοκλήρου στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία Κοζάνης και Πτολεμαίδας.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.