Δυο ποδηλατοβόλτες στον «Μεγάλο Περίπατο» με προορισμό τη «Σχεδία»

Δυο ποδηλατοβόλτες στον «Μεγάλο Περίπατο» με προορισμό τη «Σχεδία»

Σε μια προσπάθεια καλλιέργειας της περιβαλλοντικής μας συνείδησης και της εξοικείωσής μας με εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, πιο φιλικούς προς τον πλανήτη, εντάσσεται η βόλτα για μικρούς και μεγάλους, που διοργανώνει η Σχεδία, με τα ποδήλατα της Solebike στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 19 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Ξεκινώντας από τη Solebike (Λεμπέση 11), θα ανακαλύψετε τον «Μεγάλο Περίπατο» από τη λωρίδα του ποδηλάτη. Η πόλη αποκτά ένα νέο πρόσωπο με την ασφαλή και εντυπωσιακή διαδρομή που συνδέει τον αρχαιολογικό περίπατο με το εμπορικό κέντρο και περνάει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, το Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο και τη Νεοκλασική Τριλογία, συνεχίζοντας προς τη νέα πλατεία Ομονοίας, την οδό Αθηνάς και την περιοχή των νέων πεζόδρομων.

Η ποδηλατοβόλτα θα κλείσει στο «σπίτι της σχεδίας», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο brunch, φτιαγμένο από τους ανθρώπους μας. 

Η κράτηση είναι απαραίτητη.
Τηλέφωνο κρατήσεων 213 0231220, email: info@shediahome.gr.
* Κόστος συμμετοχής 15€ ανά άτομο. Περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και το special brunch. 
** Διατίθενται παιδικά καθισματάκια, καθώς και κανονικά ποδήλατα για τους μικρούς μας φίλους.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.