Δύο διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές έρχονται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης

Δύο διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές έρχονται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης

Δύο διακεκριμένοι διεθνείς ομιλητές, ο Βρετανός Καθηγητής Joe Kelleher και η Αμερικανίδα καθηγήτρια και σκηνοθέτις Laura Tesman έρχονται στην Ελλάδα στις 21 και 22 Νοεμβρίου με αφορμή τις 2 τελευταίες παραστάσεις του πρότζεκτ «THE ARTAUD TRILOGY» στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

21/11 - Joe Kelleher

Βρετανός Καθηγητής Θεάτρου και Performance στο University of Roehampton

22/11 - Laura Tesman

Αμερικανίδα Καθηγήτρια Θεάτρου στο Brooklyn College CUNY και Σκηνοθέτις

Το πρότζεκτ «The Artaud Trilogy» [Αρτώ/Βαν Γκογκ, Οικογένεια Τσέντσι, Κόκκαλο] σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, αποσπώντας τη θερμή υποδοχή του κοινού της Αθήνας, ολοκληρώνει με επιτυχία τις παραστάσεις του την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Για τις δύο τελευταίες παραστάσεις (21/11 & 22/11) έχουν προσκληθεί δύο διακεκριμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίου από την Μεγάλη Βρετανία και τη Νέα Υόρκη με σκοπό να παρακολουθήσουν τα έργα και στο τέλος των παραστάσεων να συζητήσουν με τους δημιουργούς, τους συντελεστές και το κοινό πάνω στη ζωή και το έργο του Αντονέν Αρτώ και πάνω στην πρωτότυπη αυτή τριλογία θεατρικών έργων που γράφτηκαν από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη με αφορμή τον σπουδαιότερο και επιδραστικότερο διανοητή και καλλιτέχνη του θεάτρου στον 20ο αιώνα. Τη Δευτέρα 21/11 στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης έρχεται ο διάσημος Βρετανός Καθηγητής Θεάτρου και Performance του University of Roehampton Joe Kelleher και την Τρίτη 22/11 η Αμερικανίδα Καθηγήτρια Θεάτρου του Brooklyn College CUNY και Σκηνοθέτις Laura Tesman.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα τελευταία εισιτήρια στο https://www.viva.gr/tickets/theater/artaud-trilogy.

THE ARTAUD TRILOGY

2 τελευταίες παραστάσεις: 21 & 22 Νοεμβρίου

19.00 - Αρτώ/Βαν Γκογκ | 20.00 - Οικογένεια Τσέντσι | 21.30 – Κόκκαλο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.