Δρόμοι Ζωής | Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2021

Δρόμοι Ζωής | Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2021

Στους Δρόμους Ζωής τα βήματα ήταν πάντα μικρά, ανοδικά και σταθερά. Σε μια επανεκκίνηση, μπροστά στις πρωτόγνωρες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουν με βήματα σταθερά, ανοδικά, βήματα γιορτινά να ψηλαφίζουν τη χαρά που τόσο μας έλειψε.

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 οι Δρόμοι Ζωής θα γιορτάσουν το 21ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Κέντρο Επικοινωνίας όπου στεγάζονται οι προσπάθειες και το όραμα για κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας, για την στήριξη και προσφορά σε παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες. Απολογισμός μαθητείας για τους εθελοντές, πρόσκληση και ευκαιρία σε φίλους παλιούς και καινούργιους για μοίρασμα αγάπης και αντάμωμα γιορτής.

Οι Δρόμοι Ζωής, μας περιμένουν: Γαργηττίων 12 στο Γκάζι αλλά και διαδικτυακά, στο www.bazaar-dromoizois.gr, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες των καιρών μας. Οι πόροι που εξασφαλίζονται μέσα από την προσφορά και τον κόπο εθελοντών και φίλων χρηματοδοτούν εξ ολοκλήρου τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Επικοινωνίας για όλη τη χρονιά.

Οι εθελοντές, ετοιμάζουν χειροποίητες γιορτινές ευκαιρίες με γεύσεις προσεγμένες αλμυρές ή γλυκιές, με υλικά αγνά και πολλή αγάπη, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, body scrub και κρέμες για απαλό δέρμα, κεριά ευεξίας κ.λπ. Στο «Μικρό Μοναστηράκι» μπορούμε να βρούμε εκπλήξεις για το σπίτι και βιβλία για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Ας λάβουμε μέρος στη «Γιορτή» που μπορεί να ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων και μπορεί να είναι άλλο ένα βήμα στο δρόμο για εκείνη την κοινωνία που μας πρέπει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Φυσικό Bazaar
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου: 10:00-22:00
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00
Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, η είσοδος των επισκεπτών στο χώρο του Bazaar θα επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, rapid test 48 ωρών ή μοριακό τεστ 72 ωρών.
* Χάρτης τοποθεσίας εδώ.

Ηλεκτρονικό Bazaar
Διάρκεια: Σάββατο 18/12 10:00 π.μ. έως και Κυριακή 19/12 2:00 μ.μ.
Οδηγίες θα βρείτε εδώ.

* Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:
www.dromoi-zois.gr
www.facebook.com/dromoizois
www.twitter.com/dromoizois
www.instagram.com/dromoi.zois

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.