Δρόμοι Ζωής - Μοιραζόμαστε 2019 | Πολύχρωμη γιορτή της γεύσης και της φιλίας

Δρόμοι Ζωής - Μοιραζόμαστε 2019 | Πολύχρωμη γιορτή της γεύσης και της φιλίας

Μια πρέζα αλάτι και λίγη σοφία. Φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φωτεινά χαμόγελα. Ένα ξυλάκι μοσχοβολιστή κανέλα και αίσθημα αφθονίας που εξαπλώνεται. Τα “λίγα” από πολλούς γίνονται “αρκετά” για όλους. Μια κουταλιά μέλι και μία με αγάπη. Λίγος δυόσμος, βασιλικός στη γλάστρα και μια αγκαλιά φιλίας για όλους. Τα συστατικά για το τραπέζι που στήνεται κάθε χρόνο στο Γκάζι, στους “Δρόμους Ζωής”.

Το “Μοιραζόμαστε”, στις 21 Σεπτεμβρίου το Σάββατο, είναι ο ξεχωριστός τρόπος που οι “Δρόμοι Ζωής” υποδέχονται το φθινόπωρο και τη νέα σχολική χρονιά. Μας περιμένουν με εκλεκτά εδέσματα από τις γευστικές κουλτούρες και τους πολιτισμούς όλων των παιδιών και των εθελοντών που παρακολουθούν τα προγράμματά τους.

Ένας υπέροχος τρόπος να υποστηρίξουμε και φέτος τη λειτουργία του Κέντρου της αμιγώς εθελοντικής οργάνωσης “Δρόμοι Ζωής”.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.