Δώρος Δημοσθένους | L.O.V.E. | Ταξιδεύοντας στον κόσμο και το χρόνο

Δώρος Δημοσθένους | L.O.V.E. | Ταξιδεύοντας στον κόσμο και το χρόνο

Πρέπει να έχει κανείς έναν έρωτα, ένα μεγάλο έρωτα για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που τον κυριεύουν, έλεγε ο Άλμπερτ Καμύ…

Πόσο μάλλον σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ακόμα κι αυτό το στερούμαστε.

Ό έρωτας. Ωραίος ούτως ή άλλως αλλά και… εκ φύσεως δύσκολος, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα όταν γίνεται τραγούδι. Γιατί τότε χρειάζεται μία φωνή ευρείας γκάμας, ικανή να διατρέξει τις εποχές, τα είδη και τις αμφίθυμες διαθέσεις.

Ο Δώρος Δημοσθένους αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα και με το ταλέντο, το μπρίο, τη δυνατότητά του να μεταμορφώνεται και τη λάμψη του, το κάνει να φαίνεται εύκολο. Με τη φωνή του ταξιδεύει τον έρωτα στο χρόνο και στον κόσμο.

Σ’ ένα ρεπερτόριο που διατρέχει τις εποχές, τα είδη, τους ρυθμούς, τους τόπους, περνώντας από τον Γιαννίδη και τον Μουζάκη στον Χατζιδάκι και στον Θεοδωράκη σε “artistic mood”, ενώ στο δεύτερο μέρος, με πιο χορευτική διάθεση, θα «λικνιστούμε» με τα τραγούδια των Elvis Presley, Tom Jones, Simon & Garfunkel, Dusty Springfield, Queen αλλά και των Λουκιανού Κηλαηδόνη, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού. Με τα πιο διάσημα ερωτικά τραγούδια. Μαζί με την εκρηκτική του τετραμελή μπάντα, σας υπόσχονται πολλές ανεβαστικές εκπλήξεις όπως συνηθίζει να κάνει σε όλες τις εμφανίσεις του.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.