Δωρεάν Συλλογές Ταινιών για Παιδιά από το Psaroloco | Νόμιμα και χωρίς εγγραφή

Δωρεάν Συλλογές Ταινιών για Παιδιά από το Psaroloco | Νόμιμα και χωρίς εγγραφή

Το Psaroloco συγκέντρωσε σε συλλογές, επιλεγμένες ταινίες κινούμενων σχεδίων και ταινιών  μικρού μήκους για παιδιά από δυο ετών και για όλη την οικογένεια που όλοι μπορούν να δουν δωρεάν, νόμιμα και χωρίς εγγραφή. Οι ταινίες είναι χωρισμένες σε κατηγορίες, οπότε το ψάξιμο γίνεται ακόμα πιο εύκολο, ενώ το περιεχόμενο του Psaroloco εμπλουτίζεται συνεχώς.  

Μπείτε στην επίσημη σελίδα Psaroloco, eπιλέξτε την κατηγορία Online Films Free και παρακολουθήστε ιστορίες για την αξία της αλληλεγγύης, το σεβασμό στο περιβάλλον, τον πλούτο της διαφορετικότητας, την αγάπη για τη θάλασσα και πολλές άλλες.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Psaroloco Media Literacy Project  
Εργασία προς ένα λαμπρότερο μέλλον 
Το Πρόγραμμα/Εργαστήρια Παιδείας στα Μέσα: Psaroloco (Psaroloco Media Literacy Project / Labs) ,προωθεί την παιδεία στα μέσα ή αλλιώς οπτικοακουστική παιδεία με δεξιότητες πρόσβασης δημιουργικής χρήσης και κριτικής ανάλυσης του περιεχομένου. Ενσωματώνει τους δασκάλους ως πρωταρχικούς φορείς του νέου αυτού οπτικοακουστικού αλφαβητισμού μέσω του κινηματογράφου και δίνει προτεραιότητα σε ευπαθείς ομάδες παιδιών και εφήβων.

Πραγματοποιεί το Psaroloco Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, βιωματικά εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και εφήβους καθώς και εκπαιδευτικές ημερίδες και εκπαιδευτικά εγχειρίδια για γονείς και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.