Δωρεάν εργαστήριο Animation & Δημιουργικής Γραφής

Δωρεάν εργαστήριο Animation & Δημιουργικής Γραφής

Ο Καρπός με την πολύχρονη εμπειρία του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση οπτικοακουστικών εργαστηρίων για μαθητές και εκπαιδευτικούς αποφάσισε να προσφέρει ένα δωρεάν εργαστήριο animation και δημιουργικής γραφής για μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 11-15 ετών.

Το εργαστήριο αυτό δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναστοχαστούν πάνω στο θέμα της πόλης τους και του τόπου τους τον τελευταίο χρόνο. Πώς έζησαν μέσα σ’ αυτή, τι αλλαγές είδαν κτλπ. Με αυτή την δράση που συνδυάζει γνώση, έκφραση, ακρίβεια, δημιουργικότητα, φαντασία, λόγο και εικόνες, συνεργατικότητα, θέλουμε οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές που είναι τόσο καιρό απομακρυσμένοι και ο καθένας στον χώρο του να μπορέσουν να σκεφτούν την χρονιά αυτή με μια άλλη οπτική και να συνδεθούν ξανά.

Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου (Δημιουργικής Γραφής) 11.00- 13.00 και στις 18 Μαΐου( Animation) 11.00-13.00, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τις 11 Μαΐου εδώ. Οι ομάδες των μαθητών που θα δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να λάβουν μέρος και στα δύο εργαστήρια. Θα διεξαχθούν μέσω zoom.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μετά την ολοκλήρωση των έργων θα βραβευτούν οι 5 καλύτερες συμμετοχές. 1ο βραβείο: εξοπλισμός για να δημιουργήσουν την επόμενη ταινία animation Τα υπόλοιπα 4 βραβεία θα είναι μαθήματα Animation, Φωτογραφίας, Μοντάζ με επαγγελματίες του χώρου. Τα έργα αυτά θα κριθούν βάσει του πόσο καλό αποτέλεσμα είχαν οι ομάδες στο κομμάτι του animation αλλά και της δημιουργικής γραφής συνδυαστικά. Θα δοθούν επιπλέον και 3 τιμητικές διακρίσεις σε ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για την ταινία animation που δημιούργησαν και 3 αντίστοιχα για αυτές που ξεχώρισαν στη δημιουργική γραφή

Τα εργαστήρια σχεδίασαν και υλοποιούν οι: Μ. Λεωνίδα, Σκηνοθέτης/ Διευθύντρια του Καρπού Ε. Σβορώνου, Συγγραφέας παιδικής και νεανικής λογοτεχνίαςΣυντονίστρια εργαστηρίων δημιουργικής γραφής Μ. Σιμοπούλου, Animato

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.