Δωρεάν Διαλογισμός από το One Breath Mindfulness Center

Δωρεάν Διαλογισμός από το One Breath Mindfulness Center

Δωρεάν καθημερινά μαθήματα διαλογισμού mindfulness από το One Breath Mindfulness Center για την καλύτερη διαχείριση του άγχους την εποχή του κορωνοϊού.

Αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε, περισσότερο ίσως από ποτέ, τρόπους για να διαχειριζόμαστε τα έντονα συναισθήματα, το άγχος και την αβεβαιότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε με περισσότερη δύναμη και ψυχραιμία τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Το mindfulness είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη πρακτική διαλογισμού που ενδυναμώνει το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά να διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες πιο αποτελεσματικά.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και για όλη την εβδομάδα το One Breath Mindfulness Center προσφέρει δωρεάν ζωντανά online μαθήματα διαλογισμού mindfulness με τη Μυρτώ Λεγάκη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness των Πανεπιστημίων Μασαχουσέτης & Brown, και ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center.

#ΜένουμεΣπίτι και συνδεόμαστε online κάθε μέρα και εξασκούμαστε με καθοδηγούμενες πρακτικές mindfulness περίπου 15 λεπτών. Οι ασκήσεις είναι για όλους και δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Στο τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα να στείλουμε ερωτήσεις για να απαντηθούν από την εκπαιδεύτρια.

Η πρόσβαση είναι δωρεάν με εγγραφή εδώ ή εδώ.

Λίγα λόγια για την εκπαιδεύτρια Μυρτώ Λεγάκη

Η Μυρτώ Λεγάκη είναι ιδρύτρια του κέντρου One Breath Mindfulness Center που διδάσκει προγράμματα που καλλιεργούν ψυχικό σθένος, πνευματική διαύγεια, συναισθηματική νοημοσύνη και ευεξία σε ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμούς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και το Πανεπιστήμιο Brown και εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους. Eπίσης, εκπαιδεύεται στις αρχές της συστημικής και οικογενειακής θεραπείας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Αλλάζοντας πορεία μετά από 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketingdirector στη Ν. Υόρκη και το Λονδίνο, πλέον διδάσκει τις πρακτικές που τη βοήθησαν να ξεπεράσει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στη ζωή της και να δημιουργήσει μια ζωή με περισσότερη ισορροπία, νόημα και προσφορά.

Είναι ομιλήτρια TEDx και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς όπως Τράπεζα Πειραιώς, Google, Microsoft, Mastercard, Roche, GlaxoSmithKline αλλά και την Εταιρία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος και Συλλόγους Ασθενών, για την ένταξη της πρακτικής mindfulness στην πρόληψη και την αντιμετώπιση χρόνιων ασθενειών.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.