Δωδέκατη Νύχτα | Demidov Studio Athens Lab

Δωδέκατη Νύχτα | Demidov Studio Athens Lab

Το Demidov Studio Athens Lab, μετά από 3 χρόνια έρευνας πάνω στην επαναστατική τεχνική του Νικολάι Ντεμίντοφ, παρουσιάζει στο Θέατρο Χώρος (Πραβίου 6-8, Βοτανικός) την πρώτη του πειραματική παραγωγή με την Δωδέκατη Νύχτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Η μέθοδος Ντεμίντοφ παρέμεινε για περισσότερα από 70 χρόνια κρυμμένη στη Σοβιετική Ρωσία. Μόλις στις αρχές του 21ου αιώνα, η θεατρική κοινότητα απέκτησε πρόσβαση στις αρχές της δημιουργικής διαδικασίας του ηθοποιού, όπως αυτές αναπτύχθηκαν από τον Νικολάι Ντεμίντοφ . Το Demidov Studio Athens Lab, υπό τη διεύθυνση και την καθοδήγηση της Βίκυς Γεωργιάδου, είναι ένα από τα πρώτα ensemble παγκοσμίως που
πειραματίζεται με την εφαρμογή της Μεθόδου Ντεμίντοφ .

Στην παράσταση του Demidov Studio Athens , οι ηθοποιοί αξιοποιούν το υλικό ενός συγγραφέα που αγάπησε όσο λίγοι τους χαρακτήρες του, με όχημα τα εργαλεία ενός σπουδαίου παιδαγωγού και ερευνητή της τέχνης του θεάτρου που αγάπησε όσο λίγοι τον ηθοποιό και τη δημιουργική του ελευθερία.

Ταυτότητα Παράστασης

Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη
Σκηνοθεσία-Δραματουργική Επεξεργασία: Βίκυ Γεωργιάδου
Σκηνικά-Κοστούμια: Demidov Studio Athens Lab
Μουσική & ηχητικός σχεδιασμός: Κώστας Ανδρέου
Σχεδιασμός φωτισμών: Μελίνα Μάσχα
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Λυκούδη
Παραγωγή: Ομάδα Πάλσαρ , Demidov Studio Athens

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί του Demidov Studio Athens Lab:
Αγαμέμνων Καλογράνης, Όλγα Καπαγιορίδου, Αγγελική Καραφωτιά, Αντώνης Καρναβάς, Μιχάλης Κοντός, Μιχάλης Κουτσκουδής, Αντώνης Παπαδάκης, Κατερίνα Φαχούρι

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.