Δημήτρης Μυστακίδης :: Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0

Δημήτρης Μυστακίδης :: Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0

Το φετινό καλοκαίρι και στη νέα έκδοση καθημερινότητας που ζούμε, ο Δημήτρης Μυστακίδης επανέρχεται με τα “Ρεμπέτικα της κιθάρας” στη δεύτερη έκδοσή τους και σε μια μουσική παράσταση αντίδοτο στο γκρίζο και την απαισιοδοξία.

Την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη, σε ένα από τα πιο δροσερά σημεία του κέντρου της Αθήνας, στο Σινέ Γαλάτσι (Άλσος Βεΐκου), με τη λαϊκή του κιθάρα συντροφιά, μας καλεί να απολαύσουμε ατμοσφαιρικές διασκευές και επανεκτελέσεις αγαπημένων ρεμπέτικων που άντεξαν στο χρόνο, δεν λογάριασαν τάσεις και μόδες κι ακόμη και σήμερα καταφέρνουν να χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

Με τη χαρά της αντάμωσης, τη δύναμη που δίνει η παρέα και τη μοναδική ατμόσφαιρα που ο Δημήτρης δημιουργεί κάθε φορά, γεφυρώνουμε τις αποστάσεις ενώνοντας τις φωνές μας, ώστε όπως είπε ο ποιητής:

“Νά τό φωνάξω τόσο δυνατά
πού νά µήν ξανακοιµηθεῖ κανένα ὄνειρο στόν κόσµο
καµιά ἐλπίδα πιά νά µήν πεθάνει.”

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες όπως αυτές προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους συμμετέχοντες.

Συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Μυστακίδης – κιθάρα, τραγούδι
Ιφιγένεια Ιωάννου – τραγούδι
Δημήτρης Παππάς – κιθάρα, τραγούδι
Κωστής Κωστάκης – κιθάρα, τραγούδι
Μάκης Πελοπίδας – ηχοληψία
Επιμέλεια παραγωγής Fishbowl Music Tank

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.