Διημερίδα για τον Ιάννη Ξενάκη στο ΕΜΣΤ

Διημερίδα για τον Ιάννη Ξενάκη στο ΕΜΣΤ

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών και το ΚΣΥΜΕ διοργανώνει μια διημερίδα παράλληλα με το διπλό εκθεσιακό αφιέρωμα στον Ιάννη Ξενάκη. Μέσα από ομιλίες, προβολές, συναυλίες, χορευτικές δράσεις, συζητήσεις και εργαστήρια, το πρόγραμμα παρουσιάζει τις πολλαπλές πτυχές του έργου του διεθνή πρωτοπόρου και αναδεικνύει τον ευρύ αντίκτυπο που είχε  στα διαφορετικά πεδία που άγγιξε.

Το διήμερο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του συνθέτη Χάρη Ξανθουδάκη (1950-2023), με τον οποίο το ΕΜΣΤ συνεργάστηκε στενά στην προετοιμασία των δύο εκθέσεων και ο οποίος θα συμμετείχε και στο πρόγραμμα.

Το διήμερο το Μουσείο θα λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο 11.00-22.00, ενώ η είσοδος σε όλες τις εκθέσεις και τις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν.

Οι εκθέσεις και για τις δύο ημέρες θα είναι ανοιχτές από τις 11.00 έως τις 22.00.
Για τη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. 

Για τα εργαστήρια είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο [email protected].
Oι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με σειρά προτεραιτότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.