Διαδικτυακό Εργαστήρι Στιχουργικής με τη Σάννυ Μπαλτζή

Διαδικτυακό Εργαστήρι Στιχουργικής με τη Σάννυ Μπαλτζή

Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους σπουδαστές και μπορούν να το παρακολουθήσουν και σπουδαστές προηγούμενων κύκλων.

Θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, μέσω zoom, και στο τέλος των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών.

Κόστος:
> Μπορεί κάποιος να πληρώσει ανά 4 μαθήματα με κόστος 120€ (Παραγγελία)
> ή κατευθείαν και τα 8 μαθήματα του κύκλου με κόστος  220€ (δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ) (Παραγγελία)

Για να κλείσετε θέση θα πρέπει να προπληρώσετε τα ανάλογα μαθήματα.
Πληροφορίες στα τηλ. 2102530080 και 2102856196

Για λόγους ασφαλείας και πνευματικών δικαιωμάτων τα σεμινάρια δεν βιντεοσκοπούνται και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να κοινοποιηθεί ακόμα και μέρος του σεμιναρίου χωρίς την προηγούμενη έγκριση του καλλιτέχνη και του Χαλκηδόνιου Ωδείου.

Λίγα λόγια για το εργαστήρι από τη Σάννυ Μπαλτζή

Με πολύ μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της δημιουργικής ομάδας του Χαλκηδόνιου Ωδειου, πιστεύοντας στην συνύπαρξη των ανθρώπων με κοινή αγάπη για τη δημιουργία. Εύχομαι με τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης, να φτάσουμε στην υπέρβασή μας, εξελίσσοντας εκφραστικά μέσα και τρόπους προσέγγισης των ρυθμών και μέτρων.

Εν αρχή για μένα είναι το ταλέντο, μέσα στην ιδιαιτερότητα του καθενός. Στη στιχουργική δεν υπάρχει διδαχή. Ελπίζω ολοκληρώνοντας αυτά τα σεμινάρια, να φύγουμε όλοι πλουσιότεροι, ουσιότεροι σε έμπνευση, στηρίζοντας όσο μπορώ τα δημιουργήματά σας με τη γνώση της τεχνικής που απέκτησα στα χρόνια της πορείας μου.

Ελπίζω στο τέλος αυτών των σεμιναρίων να έχει ο καθένας τουλάχιστον ένα καινούργιο στιχουργικό απόκτημα, που θα το στήσουμε μαζί, καθοδηγώντας σας αλλά δίχως να επεμβαίνω στο έργο σας, μεταλαμπαδεύοντας κάτι από την ψυχή μου γι’ αυτό που αγαπώ και πορεύτηκα όλα αυτά χρόνια, με την ευχή να είναι βοηθητικό στην πορεία σας.

Σας ευχαριστώ όλους και ανυπομονώ να σμίξουμε, έστω και διαδικτυακά.

Βρείτε το Σύντομο Βιογραφικό και πληροφορίες για τη Δισκογραφία της Σάννυ Μπαλτζή εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.