Δεινόσαυροι και τέρατα των θαλασσών | Η Έκθεση παρατείνεται!

Δεινόσαυροι και τέρατα των θαλασσών | Η Έκθεση παρατείνεται!

Η πετυχημένη έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρατείνεται και για τον Οκτώβριο, για να μας ταξιδέψει σε αρχαίους ωκεανούς και να μας γνωρίσει επιβλητικά προϊστορικά τέρατα. Θα μάθουμε για τις απαρχές της ζωής 4 εκατομμύρια χρόνια, θα θαυμάσουμε θαλάσσια ερπετά της Μεσοζωικής Περιόδου, προγόνους όλων των μετέπειτα δεινοσαύρων και καρχαρίες που υπήρξαν 200 εκατομμύρια χρόνια πριν ακόμα τους δεινόσαυρους. Θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τεράστια κητοειδή, όπως φάλαινες και πολλά ακόμα εντυπωσιακά και τρομακτικά πλάσματα που κατοικούσαν τους ωκεανούς πριν από εκατομμύρια χρόνια.

Η έκθεση φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη ρομποτικών τεράτων, σε πραγματικά μεγέθη. Χάρη στην τεχνολογία των animatronics, έχει δημιουργηθεί ένας παιχνιδιάρικος και ταυτόχρονα διδακτικός περίπατος ανάμεσα στα ισχυρά θαλάσσια πλάσματα, που κάποτε κυβερνούσαν τα βάθη των ωκεανών. Η επιστημονική ομάδα που επιμελήθηκε την έκθεση, με επικεφαλής Αργεντινούς παλαιοντολόγους πρόσεξε έως και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται.

Η έκθεση είναι διαδραστική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική και απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη της θαλάσσιας ζωής από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα.

* Ωράριο λειτουργίας:
ΔΕΥΤΕΡΑ: κλειστά   
ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ: 9:00 - 13:30      
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00 - 20:00      
ΣΑΒΒΑΤΟ: 11:00 - 16:00      
ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00 - 18:00      
* Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος:€6 | Συνδυαστικό εισιτήριο με την ταινία «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων» στη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας: €10 | Ομαδικό 4 ατόμων: €20
* Προπώληση εισιτήριων: http://tickets.hellenic-cosmos.gr
* Πληροφορίες: Τ. 212 254 0000

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.