Δευτέρες με τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Gazarte!

Δευτέρες με τη Μαρία Παπαγεωργίου στο Gazarte!

Η Μαρία Παπαγεωργίου και οι Δευτέρες της στην ταράτσα του Gazarte είναι μια μαγική στιγμή, σταματημένη σαν φωτογραφία στο χρόνο. Η αγαπημένη τραγουδοποιός ξεδιπλώνει, με το δικό της μαγικό τρόπο, την πορεία της τόσο στην προσωπική της δισκογραφία όσο και με την παρουσία στο πρόγραμμα αγαπημένων της τραγουδιών από άλλους συναδέλφους της.

Με αναφορές από τον Μίκη Θεοδωράκη ως τον Παύλο Παυλίδη και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια και με guest την Κατερίνα Πολέμη (για την πρώτη Δευτέρα), η Μαρία μετέτρεψε την ταράτσα σε ταξίδι, με νοσταλγία, έρωτα, συναίσθημα και πάθος.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα της Μαρίας Παπαγεωργίου με την εξαιρετική μπάντα που τη συνοδεύει, μπορείς να ανακαλύψεις μια νέα προοπτική στον κόσμο αυτό που δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει, να ανασύρεις μνήμες και συναισθήματα που θεωρούσες πως έχεις ξεχάσει και να γυρίσεις σπίτι γεμάτος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα με άλλο θάρρος.

Μουσικοί

Σοφία Ευκλείδου | τσέλο
Γιώργος Καρδιανός  | ηλεκτρική κιθάρα
Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης  | κοντραμπάσο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.