Δε Variète vol.2 ΡΕΠΕΤΙΣΙΟΝ

Δε Variète vol.2 ΡΕΠΕΤΙΣΙΟΝ

Μας το ζητήσατε, σας το ξαναπροσφέρουμε για 8 μόνο παραστάσεις μέσα στο Νοέμβριο.

«Δε Variéte, vol.2 ΡΕΠΕΤΙΣΙΟΝ»!!

Συνέντευξη του Μάκη Παπαδημητράτου στο deBόp

Ακολουθώντας την επιτυχία του πρώτου κύκλου παραστάσεων του «Δε Variéte» πριν από δυο χρόνια και την περσινή συνέχεια με το «Δε Variéte, vol.2» με κοινό και κριτικές να συνεχίζουν να το αγκαλιάζουν θερμά, το «Δε Variéte, vol.2» επιστρέφει ξανά με νέες προσθήκες από καλεσμένους καλλιτέχνες μουσικούς (αλλά και πιο παλιούς αγαπημένους) αλλά και performers!! Το αστικό βαριετέ της πόλης που υπογράφουν οι Μάκης Παπαδημητράτος (Τσίου, Κλέφτες) & Αντώνης Τσιοτσιόπουλος (Σουρελαϊκέν, Νεον) επιστρέφει και σας περιμένει να συνεχίσουμε αυτό που ξεκαρδιστικά ξεκινήσαμε.

«Δε Variète vol.2 ΡΕΠΕΤΙΣΙΟΝ»!! Ξεκαρδιστικά και καυστικά αυτοτελή θεατρικά μονόπρακτα, καινούρια νούμερα, καινούρια τραγούδια και νέες αφίξεις έκπληξη! Το θεατρικό μενού περιλαμβάνει ντελιβεράδες, πεθαμενατζήδες, νταλαβερτζήδες, πασοκτζήδες, κκέδες, ντέντεκτιβ, ταρίφες, κερατάδες και παραλιάρχες, ανάμεσα σε stand up comedians, illusionists, object manipulators, ακροβατικό χορό και μουσική & τραγούδι από γνωστούς αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες σε μοναδικές εμφανίσεις.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Θάνος Αλεξίου • Μάκης Παπαδημητράτος • Αντώνης Τσιοτσιόπουλος • Κώστας Φυτίλης

Εμφανίζονται οι Περφόρμερς:

Βύρων Θεοδωρόπουλος (Stand Up Comedian), Κωνσταντίνος Καρυπίδης (Illusionist),

Τάνια Κοφιάδη (Εναέρια Ακροβατικά σε Πανί), Μιχάλης Μαθιουδάκης (Stand Up Comedian),

Γιώργος Σεραφειμίδης (Object Manipulator), Christian ο Απρόβλεπτος (Zogler - Manipulator)

Σε guest μοναδικές εμφανίσεις συμμετέχουν οι καλλιτέχνες μουσικοί:

Άννα Γούλα (12/11), Σπύρος Γραμμένος (4/11), Idra Kayne (5/11), Nalyssa Green (11/11), The Halay Lamba (18/11), Σούλη Ανατολή (19/11), Bombing The Avenue (25/11), Markos Elektrik (26/11)