Free At Last: Rerooted

Free At Last: Rerooted

Εικόνες μυστικισμού και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Η ελληνική παράδοση αποδομείται και συνδέεται με το σήμερα, καθώς ο θρύλος για τον χορό του Ζαλόγγου γίνεται το έναυσμα μιας πρωτότυπης χορογραφίας. Δύο νέοι, διεθνώς βραβευμένοι χορογράφοι, η Δανάη Δημητριάδη και ο Διονύσιος Αλαμάνος, μεταφέρουν στη σκηνή τη συγκινησιακή φόρτιση του χορού προς το χείλος του γκρεμού, με πρωτότυπη μουσική και με χορογραφία εμπνευσμένη από παραδοσιακούς χορούς, ελληνικούς και ξένους, που εικονοποιούν τη φύση και τα πλάσματά της.

Το Free At Last έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2019 σε παραγωγή του Theater Rotterdam και με την υποστήριξη των: Stichting Droom en Daad, RIDCC και Big Story Productions. Η εκδοχή Free At Last: Rerooted θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Αθηνών 2021.

Χορογραφία Δανάη & Διονύσιος
Μουσική σύνθεση Constantine Skourlis
Σχεδιασμός φωτισμού Jorg Schellekens
Προσαρμογή φωτισμού Λάμπρος Παπούλιας
Σχεδιασμός κοστουμιών Δανάη Γκριμοπούλου
Υφάνσεις σε αργαλειό Loomigans

Ερμηνεύουν Ιουλία Ζαχαράκη, Δάφνη Αντωνιάδου, Ειρήνη Δασκαλάκη, Ναταλία Μπάκα, Εμμανουέλα Πεχυνάκη, Δανάη Δημητριάδη, Κωνσταντίνος Χίνης τσέλο, Μάιρα Μηλολιδάκη, Λάμπρος Φιλίππου φωνητικά

Οργάνωση - Εκτέλεση παραγωγής Delta Pi

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.