Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης ζωντανά στο «Γυάλινο»

Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης ζωντανά στο «Γυάλινο»

Δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των '90s, το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σμίγουν ξανά! Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης, σε αυτήν τη ζωντανή τους εμφάνιση θα πλαισιώνονται από πενταμελή μπάντα και μεταξύ άλλων, θα μας θυμίσουν τραγούδια όπως τα "Τι τραγούδι να σου πω", "Βουτιά από ψηλά", "Δεν είμαι αυτός που θες", "Να 'ρθω κι απόψε" και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια τους.

Ένα μουσικό πρόγραμμα που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών θα περιέχει και αγαπημένες διασκευές αλλά και νέα κομμάτια από την σημερινή συνεργασία τους που θα συνεχιστεί τόσο συνθετικά, με την κυκλοφορία νέων ψηφιακών single ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά των δύο δημιουργών θα βρείτε εδώ.

* Προπώληση : viva.gr
* Πληροφορίες: 210 9315600

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.