Collecting the Collective #1

Collecting the Collective #1

Η Athens Arts Collective εγκαινιάζει στο ΚΕΤ μια σειρά παραστάσεων αφιερωμένη στον αυτοσχεδιασμό και στη συνάντηση δημιουργών από διαφορετικά καλλιτεχνικά πεδία, με τίτλο «Collecting the Collective». Γύρω από το σχήμα «42 Years Day 42 Years Night», η πρώτη βραδιά συνδυάζει τον μουσικό αυτοσχεδιασμό, με βασική επιρροή την τζαζ, και την απόδοση κειμένων από την ιαπωνική, τη γαλλική και την ελληνική ποίηση.

«Η παράσταση αποτελείται από τρία μέρη, τα οποία θα συμβολίζουν την έναρξη, την συνειδητοποίηση και την αποδοχή της θνητής φύσης του ανθρώπου. Η επιλογή των ποιημάτων, η μουσική σύνθεση, οι ερμηνείες, ο φωτισμός και η σκηνοθεσία βασίζονται σε αυτήν τη δομή».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

πρωτότυπες συνθέσεις, μουσικός αυτοσχεδιασμός: Δημήτρης Βεντουράκης, Σωκράτης Τσεντόγλου
φωνητική απόδοση: Μαρία Κριτσωτάκη, Στέφανος Τσιφάς
κείμενα: Χάικου κλασικών Ιαπώνων ποιητών, Ρεμί ντε Γκουρμόν - «Λιτανείες του Ρόδου», Γιάννης Λειβαδάς - «Ποιήματα Κελύφους»

κρατήσεις: www.viva.gr/tickets/music/collecting-the-collective-1/ & 213 00 40 496

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.