Athens Flying Week 2021

Athens Flying Week 2021

Η Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, επιστρέφει για 9η φορά, στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Μετά από έναν χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19, το αγαπημένο σας Air Show επιστρέφει, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε! Κλείστε ΤΩΡΑ ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας, μέσω της viva.gr! Ξεκινάμε με τα εισιτήρια που απευθύνονται σε εμβολιασμένους!  

Σας υποσχεθήκαμε την πιο δυνατή Athens Flying Week που είδατε ποτέ και επειδή κρατάμε το λόγο μας, έχουμε εξασφαλίσει συμμετοχές που θα σας εντυπωσιάσουν!

Μαζί με το Rafale, από το Παρίσι καταφθάνει και η «Γαλλική Περίπολος», οι μοναδικοί Patrouille de France! Το ακροβατικό σμήνος από τη Γαλλία, θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές με τις εναέριες χορογραφίες που εκτελεί με απαράμιλλη ακρίβεια!  

Από τη Σαουδική Αραβία έρχεται το εντυπωσιακό σμήνος επιδείξεων Saudi Hawks! Τα “γεράκια” του Ριάντ θα σας καταπλήξουν με τα ακροβατικά τους, ενώ στη στατική έκθεση, θα θαυμάσετε για πρώτη φορά στην Athens Flying Week το F-15 SA αλλά και το Tornado της Βασιλικής Αεροπορίας του Ριάντ!  

Από την Athens Flying Week 2021 δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Δανοί με το εντυπωσιακό F-16 Display, αλλά και οι Πολωνοί με το F-16 Tiger!  

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.