ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024: Η Ακτή Βουλιαγμένης μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο γυμναστήριο 25 & 26 Μαΐου για άλλη μια χρονιά.

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL επιστρέφει δυναμικά με ακόμα μεγαλύτερα stages, μέσα και έξω από το νερό, νέα προγράμματα εκγύμνασης και πάνω από 100 διακεκριμένους εκπαιδευτές από Ελλάδα και εξωτερικό για να προσφέρει την απόλυτη fitness-wellness-entairtainment εμπειρία.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μοναδικά προγράμματα καθοδηγούμενα από τους κορυφαίους του χώρου στα ειδικά διαμορφωμένα stages για το φεστιβάλ κατά μήκος της παραλίας.

Μερικά από αυτά είναι το:
Aqua Fitness
Calisthenics-
ευγενική χορηγία του Χρυσού χορηγού LEOS Fitness Sports Games
Dance
Funtional Training
Indoor Cycling
Pilates
Yoga

Στα νέα stages συγκαταλέγονται τα:
Hydrid Race
The Challenge
Pure Strength Stage-by Technogym, 
το οποίο περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού της σειράς Pure line και θα φιλοξενήσει ένα θεαματικό διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη του 1st Greek Pure Strenght Man-Woman.

Τα προγράμματα εκγύμνασης απευθύνονται σε όλους και η κάθε πλατφόρμα προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους συμμετέχοντες. Δείτε το πρόγραμμα ανά stage εδώ και για όσους δεν επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επισκεφθούν το AFF για να απολαύσουν το θέαμα κάνοντας μπάνιο στα γαλάζια νερά της Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, το ATHENS FITNESS FESTIVAL θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο λαμπερά αστέρια της βιομηχανίας του fitness από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές θα ανέβουν στα stages να εμπνεύσουν παρουσιάζοντας ανεπανάληπτα προγράμματα εκγύμνασης με φόντο το Σαρωνικό.

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου, οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα πέντε Garmin Smartwatch που θα διαθέσει η εταιρία αποκλειστικά για το φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

25 Μαΐου | 21:00-23:00
Dance Marathon με μουσική από τον δυναμικό ONEMANSHOW
25 Μαΐου |  09:00-21:00
Προκριματικά του 1st Greek Pure Strength Man-Woman
25 & 26 Μαΐου | 09:00-11:30
HYDRID RACE (αγώνας 10 km στο οποίο περιλαμβάνετα Τρέξιμο, Στατική Κωπηλασία και διάφορες δράσεις μεταφοράς φορτίων)
Δεν Υπάρχει Χρονικό όριο Τερματισμού: και ο τελευταίος αθλητής θα πρέπει να τερματίσει!
25 & 26 Μαΐου | 17:00-19:00 & 19:00-21:00
Ο μεγαλύτερος μαραθώνιος ποδηλάτου
26 Μαΐου | 17:00-21:00
Τελικός του 1st Greek Strength Man-Woman

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις στο https://athensfitnessfestival.gr καθώς μετράμε αντίστροφα για το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.