Athens Bike Festival 2024

Athens Bike Festival 2024

10 χρόνια Athens Bike Festival: Καιρός να το γιορτάσουμε! Το Athens Bike Festival, η μοναδική έκθεση για το ποδήλατο στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα δέκατα γενέθλιά του με μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πολύ πιο φρέσκια διοργάνωση!

Για τρεις ημέρες, από τις 12 ως και τις 14 Απριλίου 2024, η Αθήνα θα ζει και πάλι στο ρυθμό του ποδηλάτου και μας προσκαλεί όλους να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής!

Στα 10 χρόνια λειτουργίας του, η ομάδα του Athens Bike Festival έχει συγκεντρώσει ικανή τεχνογνωσία και εμπειρία, με αποτέλεσμα, κάθε φορά, να βάζει τον στόχο και πιο ψηλά!

Γιατί, η ζωή μπορεί να είναι πολύ πιο όμορφη με ένα ποδήλατο και οι περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες του Athens Bike Festival μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.

Κάνω κι εγώ ποδήλατο
Στόχος του Αthens Bike Festival, από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του, ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου σε μια εκδήλωση - γιορτή για το ποδήλατο!
Φίλοι του ποδηλάτου, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση, παιδιά, αλλά και αθλητές και ερασιτέχνες ποδηλάτες - όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο!
Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 15.000 επισκέπτες το 2023, το Athens Bike Festival αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.

Και φέτος, το Athens Bike Festival έχει γενέθλια: γιορτάζει την 10η διοργάνωσή του και το γιορτάζει. Αλλάζει, ανανεώνεται, εξελίσσεται.
Δυναμώνει μαζί με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στις καρδιές και τις ζωές μας και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης για χιλιάδες Έλληνες.

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου – μόνο για σας
Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός αλλά και πολλές παράλληλες δραστηριότητες θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival.
Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου σας περιμένει να τον ανακαλύψετε, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο κέντρο της Αθήνας: εύκολη πρόσβαση, άνετος χώρος και φυσικά ασφαλές parking ποδηλάτων – ίσως το μεγαλύτερο που στήνεται, κάθε χρόνο, σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα.

Με λίγα λόγια: ό,τι ακριβώς θα περιμένατε από το Athens Bike Festival!
Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες αλλά και ποδηλατικός τουρισμός θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στα σχεδόν 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι.
Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ειδικά ποδήλατα, θα σας περιμένουν όχι μόνο για να τα γνωρίσετε αλλά και να τα δοκιμάσετε, σε πραγματικές συνθήκες.
Παράλληλα, τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση θα έχουν και φέτος δυναμική παρουσία στο Athens Bike Festival. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις, οι εναλλακτικές, τα είδη, όλα στη διάθεσή σας για να τα ανακαλύψετε.

Οι μελλοντικοί ποδηλάτες…
Η προσέλκυση παιδιών και νεαρών ζευγαριών αποτελούν από τους κεντρικούς στόχους του Athens Bike Festival καθώς είναι για μας το «μέλλον» του ποδηλάτου. Για το λόγο αυτό δημιουργούμε εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των παιδιών.
Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival, τα παιδιά μπορούν να μάθουν για ποδήλατο αλλά και να κάνουν ποδήλατο, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα.

Σας περιμένουμε
Μείνετε συντονισμένοι στην κεντρική σελίδα του Athens Bike Festival, το bikefestival.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκπλήξεις, τις εκδηλώσεις και τις παράλληλες δράσεις του φετινού Athens Bike Festival που φιλοδοξούμε να κάνει τους… τροχούς του ποδηλάτου να κυλήσουν ακόμα πιο γρήγορα!
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.