Αστεράτες ταινίες από την Ταινιοθήκη δωρεάν μέσω MUBI

Αστεράτες ταινίες από την Ταινιοθήκη δωρεάν μέσω MUBI

Μένουμε σπίτι βλέποντας καλές ταινίες από την Ταινιοθήκη!

Όσο οι αίθουσες της Ταινιοθήκης παραμένουν κλειστές, επινοούνται νέοι τρόποι να βλέπετε σινεμά.

Εκτός λοιπόν από το επιλεγμένο πρόγραμμα σπάνιων και αποκατεστημένων ταινιών με τίτλο Η Ταινιοθήκη στο σπίτι, η Ταινιοθήκη ως μέλος του δικτύου EUROPA CINEMAS, δίνει τρίμηνη δωρεάν πρόσβαση σε σας, τους συνδρομητές της, στην διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης ταινιών MUBI με επιλεγμένες ταινίες, οι οποίες ανανεώνονται κάθε 30 ημέρες. 

Κάθε μέρα η πλατφόρμα MUBI προσθέτει την ταινία της ημέρας (film of the day) και αντίστοιχα αφαιρεί μία. Πάντα υπάρχουν διαθέσιμες 30 ταινίες να δείτε ή και να κατεβάσετε.

H Tανιοθήκη σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τις ταινίες αυτές δωρεάν για τρεις μήνες. 

Πώς;
> Ακολουθήστε το link https://mubi.com/tainiothiki
> Πατήστε το κουμπί "START WATCHING"
> Ακολουθήστε τα βήματα για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, όπου θα σας ζητηθεί και να προσθέσετε μια μέθοδο πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα. (Σημειώνουμε πως δεν θα γίνει χρέωση)
> Αρχίστε να παρακολουθείτε ταινίες!

Η τρίμηνη δωρεάν προσφορά του MUBI ξεκινάει με την ημερομηνία εγγραφής του καθε μέλους. Δεν θα υπάρξει καμία χρέωση για 90 μέρες και μπορείτε να διακόψετε τη συμμετοχή όποτε εσείς θέλετε.
Αν επιλέξετε να παραμείνετε στο MUBI η χρέωση της πλατφόρμας (9,99 €/μήνα) θα ξεκινήσει να ισχύει μετά το πέρας των δωρεάν μηνών.

Καλή θέαση!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.