«Ας έχω εγώ το κρίμα» / “Misericordia” | Θέατρο Άλφα

«Ας έχω εγώ το κρίμα» / “Misericordia” | Θέατρο Άλφα

Η Γκόλφω ήταν η αφορμή να μιλήσουμε για έννοιες που πιστεύουμε ότι απουσιάζουν από την εποχή μας ή για κάποιες άλλες που κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να απουσιάζουν αλλά στέκονται ακόμα εδώ να στοιχειώνουν το σήμερα και γα αξίες που στέκονται δειλά και διακριτικά κάπου κρυμμένες μέσα μας και δεν παύουμε να τις αναζητούμε.

Αποφασίσαμε να μας πει την ιστορία μια κοπέλα του σήμερα, που επιλέγει να μιλήσει για τον εαυτό της μέσω της ιστορίας της Γκόλφως με αποτέλεσμα να χανόμαστε στην φαντασία της αναζητώντας τι ήταν αυτό που της έχει συμβεί. Εξερευνούμε μαζί της τα στάδια και την έννοια της αιώνιας αγάπης, την πίστη, τον όρκο και την βαρύτητά του με αποτέλεσμα να χάνονται τα όρια του χρόνου. Στόχος λοιπόν είναι να μιλήσουμε για την σχετικότητα του χρόνου στον έρωτα μία σχετικότητα που ίσχυε το 1893 όπου διαδραματίζεται το έργο ισχύει και σήμερα. Ο έρωτας δεν έχει χρόνο ,υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει αέναα και θα είναι πάντα , συντριπτικός και αβυσσαλέος σε όλες τις εποχές και σε όλους τους πολιτισμούς.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ-AULONA LUPA
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΚΙΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΔΑΞΟΓΛΟΥ 
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ 
ΣΚΗΝΙΚΑ/ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΕΥΑ ΓΟΥΛΑΚΟΥ-MΑΤΙΝΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΝΗ 
ΦΩΤΑ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ GIZMO MΠΕΡΕΡΗΣ
SOUND DESIGN ΒΙΝΤΕΟ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ART PHOTGRAPHER:ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΕΡΜΗΝΕΙΑ-ΣΥΛΛΗΨΗ: AULONA LUPA

Ειδικές ευχαριστίες στους: ΜΠΛΕΡΙΜ ΔΑΜΠΙΡΑΪ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΛΑΚΗ, MAΝΩΛΗ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΗ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.