ΑΝΑΒΟΛΗ | Arurkokk: Weird, Tired & Recycled

ΑΝΑΒΟΛΗ | Arurkokk: Weird, Tired & Recycled

Βάσει των ανακοινώσεων της κυβέρνησης σχετικά με την πρόληψη έναντι του COVID-19, οι χώροι τέχνης και πολιτισμού θα παραμείνουν κλειστοί ως και τις 30/11.

 Στις 31 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17:00 με 23:00 στον χώρο τέχνης o.art.ath στην Κυψέλη, ο Arurkokk παρουσιάζει το solo project με τίτλο: Weird, Tired & Recycled.

Πρόκειται για ένα project το οποίο προέκυψε από μία διάθεση παιχνιδιού και πειραματισμού. Χρησιμοποιώντας ως μέσα τη ζωγραφική, το collage και το βίντεο ανακυκλώνονται παλαιότερα σκίτσα και ζωγραφιές, τυπώματα, tattoo flash και σύμβολα, μαζί με υλικά τα οποία είχαν χάσει την χρηστική τους αξία και βρέθηκαν πεταμένα στην πόλη. Μέσω αυτής της διαδικασίας ασύνδετες, πρωτογενείς σκέψεις από διαφορετικά μέρη και χρονικές περιόδους έρχονται στο προσκήνιο, φιλτράρονται και συνομιλούν, αξιοποιώντας το παλιό και δημιουργώντας ένα διαφορετικό και παράξενο μέσο μετάδοσης εμπειριών, αναζητώντας κάτι καινούργιο.

Ο Arurkokk είναι αυτοδίδακτος εικαστικός που μετά την αποφοίτησή του από τον τομέα των Οικονομικών συνέχισε, ακαδημαϊκά πλέον, τις σπουδές του στη Ζωγραφική και τη Χαρακτική. Αντλεί έμπνευση μελετώντας την τέχνη του περιθωρίου, την ιστορία της παγκόσμιας Τέχνης, καθώς επίσης και από το κοινωνικό άμεσο περιβάλλον του. Δημιουργεί εικόνες με διάφορες τεχνικές και μέσα έκφρασης, σε μία προσπάθεια απεικόνισης του σημείου τομής της εσωτερικής φωνής με τον εξωτερικό θόρυβο. Φτιάχνει καλλιτεχνικά βιβλία και limited edition έντυπα. Ασχολείται με το χειροποίητο tattoo. Έχει εκθέσει στην Ελλάδα, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.