«ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΑ» του Σταύρου Δάλκου

«ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΑ» του Σταύρου Δάλκου

Η θεατρική παράσταση «Αρτζεντίνα», μετά τις sold out παραστάσεις της στο Θέατρο 104 παίρνει παράταση για τρεις εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα για 6 παραστάσεις κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Παντελής, ιδιοκτήτης του μπαρ «Αρτζεντίνα», ετοιμάζεται να κλείσει το μαγαζί, όταν δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη ενός παλιού του φίλου, του Αποστόλη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Παντελή να τον διώξει, ο νυχτερινός αυτός επισκέπτης δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο Αποστόλης ζητάει από τον Παντελή μία χάρη...

Λόγω της σκληρής της γλώσσας, η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Το θεατρικό έργο «Αρτζεντίνα» έχει αποσπάσει έπαινο στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου 2020/21, ενώ κυκλοφορεί σε κεντρικά βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Νίκας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο: Σταύρος Δάλκος
Ερμηνεία-Σκηνοθεσία: Γιώργος Αλεβυζάκης, Σταύρος Δάλκος
Φωτογραφίες-βίντεο παράστασης: Βάσια Παππά
Φωτισμοί: Χρήστος Τσαμπάς
Επιμέλεια μουσικής: Σταύρος Δάλκος
Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη

 

Τηλ. κρατήσεων: 210 3455020 /  694 270 4613

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.