Arc For Dance Festival 2016

Arc For Dance Festival 2016

Το ARC FOR DANCE FESTIVAL παρουσιάζει κάθε χρόνο μέσα από μια ξεχωριστή θεματική προσέγγιση, έργα των πιο υποσχόμενων νέων χορογράφων αλλά και έμπειρων δημιουργών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με διεθνή παρουσία.

Φέτος υπό τον τίτλο ‘Mosaic’  το festival διαμορφώνει ένα πολυπολιτισμικό πρόγραμμα προβάλλοντας τις έντοναδιαφορετικέςεπιρροές των χορογράφων και την ξεχωριστή́ κινητική́ τους απόδοση υπό τη σκέπη μιας κοινής γλώσσας, αυτής του σύγχρονου χορού.

Στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2016, το Σύγχρονο Θέατρο θα μεταμορφωθεί σε ένα πολύχρωμο Μωσαϊκό χορού με έργα από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Μ. Βρετανία και την Δανία. Έργα που φιλοδοξούν να μεταφέρουν το πνεύμα της εποχής που βιώνουμε : Oι διαφορετικές επιρροές και προσεγγίσεις δεν αποκλείουν, αντιθέτως ενισχύουν ένα κοινό όραμα.

Κωνσταντίνος Κούκος

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.