Απολαύστε το strawberry moon σε μια πεζοπορία στην Πάρνηθα

Απολαύστε το strawberry moon σε μια πεζοπορία στην Πάρνηθα

Τι θα έλεγες αυτή η πανσέληνος του Ιούνη (04.06.2020) να σε βρει στην Πάρνηθα, σε μια υπέροχη, και εύκολη πεζοπορία (βαθμός δυσκολίας 1) όπου θα απολαμβάνεις το φεγγάρι και τη θέα από ψηλά;

Είτε είσαι τύπος της παρέας, είτε είσαι αθεράπευτα ρομαντικός πάρε τους φίλους ή το έτερον ήμισυ σου και έλα να δεις το ηλιοβασίλεμα και αργότερα το ολόγιομο φραουλένιο φεγγάρι με φόντο την Αθήνα και την Εύβοια! Η βραδιά είναι ιδανική για εσένα αν είσαι περιπετειώδης και αναζητάς στιγμές μακριά από το βουητό της πόλης, κάτω από το φως της πανσελήνου, στις πυκνόφυτες  πλαγιές της  Πάρνηθας.

Η μετακίνηση προς και από την Πάρνηθα θα γίνει με προσωπικό μεταφορικό μέσο των συμμετεχόντων ενώ λεπτομέρειες για το ακριβές σημείο συνάντησης θα δοθούν μόνο στους τελικούς συμμετέχοντες, το μεσημέρι πριν την πεζοπορία.

Η ώρα συνάντησης έχει οριστεί στις 20:00 και η ώρα λήξης της δραστηριότητας στις 23:00.

Για την συγκεκριμένη πεζοπορία συστήνεται να έρθεις με μποτάκια πεζοπορίας, μπατόν, φακό, σακίδιο με σνακ, νερό, αντισηπτικό χεριών, και ένα fleece, αντιανεμικό ή αδιάβροχο.

Εγγραφή κάνεις εδώ: https://bit.ly/parnitha0620 (Για τη συμμετοχή σου είναι απαραίτητη η εγγραφή και παρουσίαση του σχετικού εισιτηρίου στο κινητό σου)

Εάν είσαι αρχάριος/α κάνε κλικ ΕΔΩ.

---

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.