Απολαύστε τα διάσημα video-πορτρέτα του Bob Wilson online!

Απολαύστε τα διάσημα video-πορτρέτα του Bob Wilson online!

Ο Robert (Bob) Wilson μας προσκαλεί σε μία διαδικτυακή αίθουσα προβολής για να απολαύσουμε τα μοναδικά video-πορτρέτα του που έχουν ταξιδέψει σε κάποια από τα σημαντικότερα μουσεία όλου του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της αυτο-απομόνωσής του στο Βερολίνο, ο πολυσχιδής πειραματικός σκηνοθέτης εγκαινίασε το viewing room του website του, μέσα από το οποίο μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτή μία μνημειώδη σειρά από video-πορτρέτα γνωστών ηθοποιών, αθλητών και διασημοτήτων μέσα από μία εντελώς διαφορετική οπτική.

Πρόκειται για μία συλλογή βιωματικών έργων που χρησιμοποιούν στοιχεία από πολλά είδη τέχνης για να απεικονίσουν τις προσωπικότητες στις οποίες αφιερώνονται. Ανάμεσά τους θα βρείτε τα πολυσυζητημένα video-πορτρέτα της Lady Gaga και της Winona Ryder.

Απολαύστε τα εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.