Από το Πεδίο του Άρεως στον Άγιο Παντελεήμονα με ποδήλατο!

Από το Πεδίο του Άρεως στον Άγιο Παντελεήμονα με ποδήλατο!

Μια βόλτα με ποδήλατο στους μικρούς, άγνωστους δρόμους της Αθήνας κρύβει πολλές εκπλήξεις και μικρά μυστικά: όμορφες αυλές, πεζόδρομους, πλατείες, πάρκα, καφέ – μια σειρά από κρυμμένους θησαυρούς που μόνο με το ποδήλατο μπορείς να ανακαλύψεις.

Οι βόλτες μας στην Αθήνα ξεκινούν από το κέντρο της πόλης, από την Πλ. Κοτζιά και ακολουθούν διαδρομές που σπάνια κάνει κάποιος με το αυτοκίνητο, μέσα από δευτερεύοντες δρόμους, χωρίς κίνηση και θόρυβο.

Αποτελούν ακόμη μια απόδειξη πως, η Αθήνα, είναι μια πόλη που πρέπει να την ανακαλύψεις.

Ξεκινάμε από το γνωστό ραντεβού, στην Πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο.

Θα κατευθυνθούμε προς τα Εξάρχεια και από κει θα καταλήξουμε στο Πεδίο του Άρεως για μια βόλτα στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης.

Θα κατηφορίσουμε προς τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Βικτωρίας πριν επιστρέψουμε μέσα από μικρούς δρόμους στην Πλατεία Κοτζιά.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.