Από το Camden’s Creation Studios, οι LEONTAS live στο Faust!

Από το Camden’s Creation Studios, οι LEONTAS live στο Faust!

Οι LEONTAS είναι ένα ροκ ντουετο, το οποίο σχηματίστηκε το 2015 στο Λονδίνο, από τον κιθαρίστα Alex Munteanu και τον ντράμερ Scott Collier. 

Στόχος τους, να ακουστούν δυνατά και καθαρά και να προβάλλουν μέσω της μουσικής τους και των στίχων τους, τις προσωπικές και κοινωνικές τους ανησυχίες. Το 2016, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP άλμπουμ με τίτλο "With love" και το 2017 κυκλοφόρησαν το double single "Stand out" ηχογραφημένο από ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος. Στη συνέχεια, ακολούθησε το single "Rhythm Blues" το οποίο ακούστηκε στον αέρα βρετανικών ραδιοφώνων, αλλά και σε Η.Π.Α., Αυστραλία, Ολλανδία κ.α.

Το ροκ ντουέτο έρχεται στην Αθήνα στη σκηνή του Faust στις 7 Ιουνίου, για να μας συστήσουν στον ιδιαίτερο, δυναμικό και εκρηκτικό ήχο τους!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.