Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα! PAX Burgers opening party!

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα! PAX Burgers opening party!

Είναι γνωστό πως η συμπρωτεύουσα ξέρει από καλό φαγητό - το γεγονός βέβαια πως ένα σαλωνικιώτικο burger house κέρδισε την τρίτη θέση στα βραβεία του φετινού αθηναϊκού Burger Fest αποτέλεσε έως και σκάνδαλο...
Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα - θα τα κάνουμε δικά μας!

Τα Pax ξεκίνησαν από τη Νέα Υόρκη, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη (μετρούν πλέον 3 μαγαζιά παρακαλούμε!) και επιτέλους (!) έρχονται και στην Αθήνα για να συνεχίσουν την ιστορία τους και να γίνουν η νέα λατρεία των πρωτευουσιάνων burgeristas με υψηλά standards!

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, απο τα οποία πήραν το όνομα τους τα PAX, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας. Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, ενώ homemade sauces και φρέσκες τηγανητές πατάτες συνοδεύουν τα burgers. Μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πρώτος τα signature burgers και να ζήσεις μοναδικές street food στιγμές απόλαυσης!

Στα Pax, το burger έχει τον πρώτο λόγο γιατί όπως λένε: «We are Burger Masters..We are the Burgeristas»!

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, είμαστε όλοι προσκαλεσμένοι στο opening party τους στη συμβολή των οδών Αθηναΐδος και Αιόλου στο κέντρο της πόλης, από τις 6 το απόγευμα και ως τις 10 το βράδυ, για να δοκιμάσουμε τις υπέρτατες street μαγειρικές της παθιασμένης ομάδας τους και να... κάψουμε τις θερμίδες χορεύοντας σε μουσικές by Pepper 96.6!

Δεν το χάνεις..!