Ανοιξιάτικο vintage bazaar στο Baumstrasse

Ανοιξιάτικο vintage bazaar στο Baumstrasse

Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαΐου το Baumstrasse διοργανώνει μεγάλο vintage bazaar στον δεύτερο όροφο της οδού Σερβίων 8.

Θεατρικά αντικείμενα και κοστούμια, παπούτσια κι αξεσουάρ άλλης εποχής, πίνακες, βιβλία, θεατρικά προγράμματα, χειροποίητα κοσμήματα, μάσκες, συναισθηματικά μπιμπελό, vintage είδη σπιτιού, kitsch δωράκια, χαλιά, υφαντά, κεντήματα,  παιχνίδια και εκατοντάδες χρηστικά και άχρηστα αντικείμενα που ομόρφυναν την ζωή και τις παραστάσεις μας και είναι έτοιμα να αλλάξουν χέρια!
 
Περάστε να πιούμε τσάι, να φάμε μπισκότα, να ακούσουμε μουσική και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα δώρα σας! Θα είμαστε ανοιχτά από το μεσημέρι στις 12:00 μέχρι το βράδυ στις 20:00. Σας υπενθυμίζουμε πως το Baumstrasse δεν διαθέτει POS.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.