Ανοιξιάτικο Bazaar στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Ανοιξιάτικο Bazaar στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η Lalibela διοργανώνει μία μοναδική ανοιξιάτικη γιορτή γεμάτη χρώματα, ήχους, γεύσεις και χαμόγελα, στο πιο όμορφο σημείο του ιστορικού κέντρου της πόλης και είστε όλοι καλεσμένοι!
Το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ., σας περιμένουμε στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, στο Θησείο για να καλωσορίσουμε την άνοιξη, να ετοιμαστούμε για το Πάσχα και για να στηρίξουμε τα παιδιά της Lalibela στην Αιθιοπία!

Στο Bazaar μας θα βρείτε πρωτότυπες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και γλυκά, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, διακοσμητικά, είδη σπιτιού και μοναδικά ethnic δώρα από την Αιθιοπία, ενώ στον υπέροχο κήπο του κτηρίου με θέα την Ακρόπολη, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε  πρωτότυπες γεύσεις συνοδεία καφέ, κρασιού και μουσικής. Οι
μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια στη μεγάλη αυλή.
Μία Σαββατιάτικη βόλτα για όλους, στο καλύτερο σημείο της πόλης με μουσική, φαγητό, ποτό, παιχνίδια, δώρα για το Πάσχα και πολύ κέφι είναι το  “MulticolorSpring Bazaar της Lalibela”!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.