Ανοίγει το εξοχικό του Καραγκιόζη | Πάρκο Φλοίσβου

Ανοίγει το εξοχικό του Καραγκιόζη | Πάρκο Φλοίσβου

Καλοκαίρι με γέλιο, στο εξοχικό του Καραγκιόζη, στο Πάρκο Φλοίσβου! Τα καλοκαιρινά ραντεβού για τους κάθε ηλικίας καραγκιοζόφιλους, δίνονται στο θερινό στέκι του Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα, στο Πάρκο Φλοίσβου.

Φέτος, το αγαπημένο στέκι που δημιούργησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη, θα ανοίγει τις πόρτες του περισσότερες μέρες, με επιπλέον παραστάσεις θεάτρου σκιών. Παλιές και νέες κωμωδίες, ειδικά προσαρμοσμένες και διασκευασμένες, θα παρουσιάζονται για όλο το καλοκαίρι , κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20.30.

Κλασικά, αλλά και σύγχρονα αστεία, για κάθε ηλικίας θεατή, θα κερνάνε οι χάρτινοι ήρωες, υπό την καθοδήγηση του Τάσου Κώνστα, του οποίου οι παρ, αστάσεις τα τελευταία 25 χρόνια, ψυχαγωγούν μοναδικά το παιδί και τον ενήλικα τον ξανακάνου παιδί !

Μια οικογενειακή διασκέδαση, κάτω από τον έναστρο ουρανό, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο όμορφο Πάρκο Φλοίσβου, όπου το έργο αλλάζει κάθε βραδιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Για παιδιά άνω των 3 ετών
Σάββατο 28/5 | 20.30 κι από 1/6, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή  | 20.30, με νέο έργο κάθε βράδυ.
* Διάρκεια : 50΄
* Εισιτήρια ΕΔΩ και μία ώρα πριν την παράσταση από το ταμείο του θεάτρου.
* Πληροφορίες :  6937714733

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.