Anilio Park Festival

Anilio Park Festival

3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Για πρώτη φορά, αυτόν τον Αύγουστο, στην Ήπειρο, στο χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου Μετσόβου-Anilio Park, θα περάσουμε όλοι μαζί, ένα υπέροχο τριήμερο, με ένα νέο μουσικό festival!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το Anilio Park ως ένα ξεχωριστό προορισμό για σκι και χιονοδρομίες, αλλά φέτος το καλοκαίρι, από τις 9 έως και τις 11 Αυγούστου, η "όμορφη ράχη" της Πίνδου θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να απολαύσουν μία σειρά από δυνατά live με μερικούς από τους κορυφαίους εγχώριους καλλιτέχνες!

Και επειδή τον Αύγουστο όλοι κάνουμε διακοπές, το Anilio Park προσφέρει τη δυνατότητα κατασκήνωσης στους επισκέπτες, ώστε να βιώσουν την πλήρη εμπειρία της διαμονής σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, σε υψόμετρο 1650μ., με άμεση πρόσβαση καθημερινά στις συναυλίες και τις παράλληλες δραστηριότητες που έχουν στόχο και να μας ψυχαγωγήσουν και να μας αποκαλύψουν τα μυστικά του τόπου. Τρεις μέρες ξεγνοιασιάς, παρέας και διανυκτέρευσης στον ανοιχτό χώρο, κάτω από τα αστέρια, που θα μας μείνουν αξέχαστες! 

Ήρθε η στιγμή λοιπόν να σας παρουσιάσουμε τους υπέροχους καλλιτέχνες με τους οποίους θα περάσουμε μαζί αυτό το μουσικό τριήμερο.

Παρασκευή 9 Ιουλίου
ΠΥΞ ΛΑΞ
ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ 


Σάββατο 10 Ιουλίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΣ & 100 C
ΕΘΙΣΜΟΣ
ΓΚΙΝΤΙΚΙ 


Κυριακή 11 Ιουλίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ
ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Τι άλλο θα δούμε στο Anilio Park;

Πεζοπορία, βουτιές στην υπέροχη λίμνη, αναρρίχηση, slackline, yoga, ορεινή ποδηλασία (enduro mountain bikes) είναι μερικές από τις πολλές δραστηριότητες που παρέχει το Anilio Park Festival, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης και πολιτιστικής απόλαυσης. Ένα event που προσκαλεί επισκέπτες που αναζητούν τόσο την ανδρεναλίνη του αθλητισμού όσο και τη μυσταγωγία των ζωντανών εμφανίσεων και φυσικά τους δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν την περιοχή, αλλά και να απολαύσουν την κορυφαία τοπική κουζίνα της Ηπείρου!

Mark your calendars! Από τις 9 έως τις 11  Αυγούστου ένα νέο φεστιβάλ στο οποίο θα χτυπά η καρδιά της μουσικής και της ολοήμερης διασκέδασης σας περιμένει.

Anilio Park Festival στην κορυφή της Πίνδου!

*Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές 

Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται ο αριθμός ατόμων σε αυτή. Δικαίωμα για κατασκήνωση έχουν μόνο όσοι επισκέπτες διαθέτουν 3ήμερο εισιτήριο! Για την κατασκήνωση υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο του 1€/άτομο. Για να κλείσετε θέση στο Camping θα πρέπει να το κάνετε εδώ. Κατά την άφιξή σας στο Anilio Park, η διοργάνωση θα φροντίσει να σας προμηθεύσει με την ειδική σήμανση για τη σκηνή σας και θα σας υποδείξει το χώρο όπου μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.