Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Hihiri Pipiri

Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Hihiri Pipiri

Tο Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Hihiri Pipiri που θα παρουσιαστεί στην Ψηφιακή του Αίθουσα στο facebook και το youtube θα πραγματοποιηθεί τελικά 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου, μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες του, λόγω των τεράστιων καταστροφών που έφερε ο κυκλώνας Amphan στην Βεγγάλη.

Μουσικοί, καλλιτέχνες περφόρμανς, χορευτές και ζωγράφοι από την Ινδία, την Ελλάδα, το Ιράν, το Μπαγκλαντές, τον Καναδά, την Γαλλία, την Κίνα, την Σρι Λάνκα, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, την Αμερική, την Ιταλία και την Τουρκία θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν με τον κόσμο τέχνη, ελπίδα, όνειρα και ψυχή.

Όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα λαμβάνουν χώρα σε σπίτια καλλιτεχνών την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού ή γίνονται, όπου αυτό είναι εφικτό, ζωντανά μέσω διαδικτύου.   

Οι καλλιτέχνες είναι διακεκριμένοι στο είδος τους. Ινδική Κλασική Μουσική, Ιρανική Κλασική Μουσική, Μουσική Ethnic, Μουσική Folk, Μουσική Yarsan, Μουσική Bengal Baul, Σύγχρονη Μουσική, Μουσική Instrumental Fusion, Μουσική Σούφι, Βυζαντινή Μουσική, Γιαπωνέζικη Honkyoku Μουσική, Πίνακες Ζωγραφικής, Τέχνη Περφόρμανς, Χορός, Κεραμική και Μουσική Δωματίου, είναι όλα όσα θα παρακολουθήσετε σε αυτή την Παγκόσμια Μουσική Εμπειρία.

Πιστεύουμε στη θεραπευτική δύναμη της τέχνης, της οποίας η σημασία αναδεικνύεται μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, όταν τόσοι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με ανυπέρβλητες δυσκολίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρόθεση των καλλιτεχνών είναι να συνδεθούν με το κοινό και η καλλιτεχνική έκφραση να γίνει ένα μέσο, στο οποίο ταξιδεύουμε όλοι μαζί.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Ιάσονας Ψαράκης, Διοργάνωση Hihiri Pipiri

Προτεινόμενη συνεισφορά ανά νόμισμα: ₹150, €10, $ 12

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.