Αίνιγμα | Δύο παραστάσεις του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη

Αίνιγμα | Δύο παραστάσεις του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη

Ο συνθέτης Απόλλων Κουσκουμβεκάκης έρχεται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βασισμένες στη μελοποίηση παραμυθιών της Αναστασίας Μητσοπούλου

Η ξυλοκαμωμένη που ερωτεύεται τον κυνηγό που κυνηγάει αστέρια, η μαριονέτα που θέλει να λύσει τα σχοινιά της και ο ποιητής που αναζητά τον έρωτα στις αγορές του κόσμου συναντούν το αίνιγμα που ποθεί λύση να μη βρεθεί.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Άννα Ματσούκα και η Μαρούλα Κασκαβέλη. Στο φλάουτο η Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη, στο βιολοντσέλο ο Γιάννης Νίνα και ο συνθέτης στην κιθάρα.

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού και την εξάντληση των εισιτηρίων της αρχικά προγραμματισμένης παράστασης στις 20.00, προγραμματίστηκε άλλη μία (απογευματινή) στις 17.30, την ίδια μέρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Διάρκεια: 1.45'
* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
* Διοργάνωση: Τέχνης Πολιτεία

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.