Αγγελική Τουμπανάκη:: Crossovers

Αγγελική Τουμπανάκη:: Crossovers

«Το Crossovers είναι αντάμωμα φίλων, μια ανοικτή Mουσική «αγκαλιά», πέρα από σύνορα και νόρμες. Αυθεντικά, πολύχρωμα και αυθόρμητα». 

Η WorldJazz βοκαλίστρια και ερμηνεύτρια Αγγελική Τουμπανάκη από το 2003 συλλέγει ήχους, ερευνά, ονειρεύεται... και δημιουργεί μουσικές κολεκτίβες. Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες-μουσικούς, διασταυρώνουν ήχους, συναισθήματα, βιώματα, με στόχο την ελεύθερη έκφραση, τη διαδραστική δημιουργία και την πηγαία χαρά για τη μουσική.

Στo Roof Stage του Gazarte την Κυριαή 18 Οκτωβρίου, παρουσιάζει το πολυσυλλεκτικό «Crossovers: από την παράδοση στη σύγχρονη φόρμα» και μας καλεί να ενωθούμε και να αφεθούμε στα τραγούδια των παραδόσεων και της καρδιάς μας.

Η Αγγελική και οι σπουδαίοι συνεργάτες της αφηγούνται με μοναδικό τρόπο τις ιστορίες των τραγουδιών, καταθέτουν απλόχερα το πάθος για τον αυτοσχεδιασμό και μας κάνουν μέρος στο αυθόρμητο μουσικό τους παιχνίδι, που ποτέ δεν είναι το ίδιο!
Crossover_ μια γιορτή συναισθημάτων, ένα ταξίδι στον χρόνο, στους τόπους και τον δυνατό παλμό των μουσικών παραδόσεων του κόσμου.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.