Αγαπημένοι τραγουδιστές για τα παιδιά της «Γέφυρας Ζωής»

Αγαπημένοι τραγουδιστές για τα παιδιά της «Γέφυρας Ζωής»

Μία μεγάλη μουσική «Γέφυρα» θα στηθεί για τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής Α.μ.ε.Α όπου αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τη φωνή τους, σε μία πράξη ανιδιοτέλειας και αγάπης και θα τραγουδήσουν για τη μαγεία... του να είσαι διαφορετικός!

Στη συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Θοδωρής Κοτονιάς, Γεωργία Νταγάκη, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Χρήστος Νινιός, Άννα Ψυχογιού, Αργύρης Λούλατζης, Αρετή Κετιμέ, Κωνσταντίνα Πάλλα, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Άγγελος Φάμελος, Μαρία Καραμάνη, Βασίλης Πασλίδης, & οι Μουσικοί Γιάννης Δίσκος (Πνευστά), Δημήτρης Καζάνης (Βιολί), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (Κιθάρα), Αλέξανδρος Δερμάνης (Μπάσο), Αλέξανδρος Γαβράς (Τύμπανα)

Η Γέφυρα Ζωής A.μ.ε.A. είναι ένας Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας & Έκφρασης Παιδιών & Νέων με Αναπηρία, και δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με αναπηρία, με σκοπό να στηρίξει την καθημερινότητα των παιδιών, και να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον χαράς και αγάπης, χωρίς διακρίσεις και ανισότητες.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.