Αγκαλιές Στο Μελίσσι… στο Κτήμα Αρίστη!

Αγκαλιές Στο Μελίσσι… στο Κτήμα Αρίστη!

Για παιδιά ηλικίας 4 – 7 ετών

Τι κάνουν άραγε οι μέλισσες το χειμώνα; Πέφτουν σε χειμερία νάρκη σαν τις αρκούδες; Πλέκουν ζεστές κάλτσες και πουλόβερ από γύρη για το κρύο; Μήπως φτιάχνουν ζεστό μελένιο-τσάι για να ζεσταθούν ή απλά κάνουν μία τεράστια αγκαλιά όλο το μελίσσι;

Όλες αυτές τις απορίες θα λυθούν παρέα με την ομάδα του The Bee Camp μέσα από ένα βιωματικό πρόγραμμα... με πολλές αγκαλιές. Τα παιδιά θα επεξεργαστούν τους ρόλους των μελισσών μέσα στην κυψέλη και τον κύκλο ζωής των μελισσών μέσα σε ένα έτος. Μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια θα αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος της μέλισσας στον πλανήτη μας.

Λίγα λόγια για το The Bee Camp
Το The Bee Camp είναι μία περιβαλλοντική οργάνωση που στόχο έχει την ενημέρωση και την καλλιέργεια σεβασμού στους ανθρώπους για τη φύση και τη συνύπαρξη τους με τους οργανισμούς. Δημιουργήθηκε το 2017 ως λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα θνησιμότητάς των επικονιαστών. Στόχοι του The Bee Camp είναι η ευαισθητοποίηση για το ρόλο των μελισσών στο οικοσύστημα, η κατανόηση της αλληλεξάρτησης των οργανισμών καθώς και ο οικολογικός αλφαβητισμός.

* Κόστος συμμετοχής: €17
* Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε κάνοντας κλικ στον τίτλο της εκδήλωσης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.