Αφιέρωμα στον φανταστικό κόσμου του J R R Tolkien

Αφιέρωμα στον φανταστικό κόσμου του J R R Tolkien

Τα Reflections at Death Disco με τη συμμετοχή & υποστήριξη του επίσημου συλλόγου Τόλκιν: ''The Prancing Pony '' υπερήφανα παρουσιάζουν μια γιορτινή βραδιά γεμάτη θέαμα και λογοτεχνία.

Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών, οι νάνοι, τα τέρατα και τα άλλα πλάσματα που γεννήθηκαν στο μυαλό ενός ανθρώπου που η φαντάσια του δε γνώριζε τι σημαίνουν όρια θα είναι μαζί μας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου σε μια βραδιά που συνδυάζει το έργο του Τόλκιν με τις εγχώριες συγγραφικές και καλλιτεχνικές εμπνεύσεις όπως αγαπάμε να κάνουμε πάντοτε στα Reflections μέσα από μουσικές performance, μίνι θεατρικά και δραματοποιημένες αφηγήσεις!

Συμμετέχουν:
-- Greek Tolkien Society - The Prancing Pony
-- Εκδόσεις Αίολος με το συγγραφέα-μεταφραστή Θωμά Μαστακούρη
-- Ελληνική χορωδία του φανταστικού Fantasy Choir ερμηνεύοντας συνθέσεις με φόντο τη Μέση Γη, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τα Χριστούγεννα.
-- Tales From The Middle Earth , Spiros Gelekas Art DeSiGn
-- Λία Γκιριτζιώτη,συγγραφέας σε μια ομιλία-αφήγηση για τα τέρατα του Τόλκιν
-- Γιώργος Σχοινάς - μετά από τη συμμετοχή του στο Φαντάστικον 2019 επιστρέφει σε αυτό που ειδικεύεται όσο λίγοι.
--Δήμητρα Μπενίση, συγγραφέας σε ένα μίνι θεατρικό δρώμενο με πρωταγωνιστές τους νάνους
-- Athena Rouben fantasy jewellery
-- Ο παραμυθάς Ανδρέας Μιχαηλίδης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.