«Αντιδαρβινικό Όνειρο» | Sozopolis

«Αντιδαρβινικό Όνειρο» | Sozopolis

Το «Αντιδαρβινικό Όνειρο» ξεκίνησε.

Μια νέα διακαλλιτεχνική έκθεση που θα προοδεύει κλιμακωτά και άναρχα σαν τον αγριοκισσό, ενσωματώνοντας συνεχώς νέα έργα, μόλις ξεκίνησε στο Sozopolis στην Αθήνα και θα λειτουργεί κάθε Κυριακή 18:00 με 21:00. O τίτλος αυτής: «Το Αντιδαρβινικό Όνειρο».

Πρόκειται για μια πολύμορφη σύμπραξη δεκάδων καλλιτεχνών που θέλει να διαισθανθεί το τέλος του ανθρωποκεντρισμού, να ονειρευτεί το γονιδίωμα της ουτοπίας και να φωτίσει μια μακρινή εποχή όπου η εξέλιξη της ζωής (κοινωνικά ή βιολογικά) δεν θα ερμηνεύεται με βάση τη δυναμική της επιβίωσης, τη δυνατότητα της αναπαραγωγής ή την ικανότητα προσαρμογής στο περιβάλλον, αλλά με γνώμονα τη θέληση για τρυφερότητα, την καλλιέργεια της έκστασης και τον πόθο για μεταμόρφωση.

Συμμετοχές εκκίνησης: Γιώργος Τάνσαρλης, Γωγώ Πονηράκου, Κώστας Ντάφλος, Σμαράγδα Νιτσοπούλου, Κατερίνα Αναστασίου, Σαμσών Ρακάς, Αγγελίνα Βοσκοπούλου, Ραφαέλα Δεληγιάννη, Κίμων Θεοδώρου, Χριστίνα Σπύρου. 

Όσο διαρκεί η έκθεση οι συμμετοχές θα εμπλουτίζονται και θα ανανεώνονται κλιμακωτά.

Η είσοδος στο Sozopolis είναι δωρεάν με προαιρετική συνεισφορά από 2 ευρώ για τη βιωσιμότητα του χώρου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.