8ο Αττικό Μουσικό Camp από Guitarte Ensemble

8ο Αττικό Μουσικό Camp από Guitarte Ensemble

Στο πλαίσιο των θερινών προγραμμάτων του Δήμου Μοσχάτου, οι κιθαριστές του GUITARTE ENSEMBLE, Χρήστος Φάκλαρης, Φραγκούλης Καραγιαννόπουλος, Άννα Σαρτζίδου, Νεκτάριος Σακελλαρίου, Χριστίνα Πολυκρέτη, Μαρία Παπαμιχαήλ και Νίκος Χατζηελευθερίου, διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά το Αττικό Μουσικό Camp. Πρόκειται για ένα σύνθετο ψυχαγωγικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-14 χρόνων με  ή χωρίς μουσικές γνώσεις.

Το μουσικό σύνολο GUITARTE ENSEMBLE είναι ο εμπνευστής της διοργάνωσης και στοχεύει μέσα από αυτήν να δώσει το συλλογικό του στίγμα και την άποψη για την τέχνη, τη μουσική, την κιθάρα, τη διδασκαλία, όπως διαμορφώνεται με τη δραστηριότητα του εδώ και 13 χρόνια. Το πρόγραμμα φέτος συνδυάζει μια πλειάδα σολίστ, συνθετών και καθηγητών κιθάρας σε συναυλίες, διαλέξεις, παρουσιάσεις.

Παραλληλα θα πραγματοποιηθεί και το GUITAR FORUM: Αφιέρωμα στα 60 χρόνια από τον θάνατο του Heitor Villa-Lobos, καθώς και ένας διαγωνισμός κιθάρας για νέους με αντικείμενο την εκτέλεση έργων του Βραζιλιάνου συνθέτη (5 Preludes, 12 etudes, Suite Populaire Bresiliene) και σκοπό την ηχογράφηση και έκδοση των παραπάνω έργων από τους διακριθέντες του διαγωνισμού.

* Καλλιτεχνική διεύθυνση: Νίκος Χατζηελευθερίου
* Το κόστος συμμετοχής γιια το camp είναι €60 το άτομο για όλη τη χρονική περίοδο 
* Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε εδώ κι εδώ. καθώς και στα τηλέφωνα: 6937430117 (Νίκος Χατζηελευθερίου),  2104833230 (Δημοτικό Ωδείο Μοσχάτου).

 

 

 

 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.