7ο Bobos Arts Festival: το παιδικό φεστιβάλ της πόλης

7ο Bobos Arts Festival: το παιδικό φεστιβάλ της πόλης

Το Bobos Arts Festival, το αγαπημένο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης, πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, επιστρέφει για 7η συνεχή χρονιά στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 18 Μαϊου.

Στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν επιλεγμένες μουσικές και θεατρικές παιδικές παραστάσεις και θα συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια και δράσεις.

Το φετινό πρόγραμμα εστιάζει στις εικαστικές τέχνες, αναδεικνύοντας και φέρνοντας σε επαφή τα παιδιά με το έργο σπουδαίων εκπροσώπων της ιστορίας της τέχνης.

Αντλώντας έμπνευση από το έργο σημμαντικών καλλιτεχνών, πραγματοποιούνται πρωτότυπα εργαστήρια και δράσεις που στόχο έχουν να εξοικιώσουν τα παιδιά με τις τέχνες και να καλλιεργήσουν την έμφυτη φαντασία και δημιουργικότητά τους. 

Παράλληλα, μέσα από τις παραστάσεις και δράσεις του φεστιβάλ, θα μιλήσουμε με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό για θέματα όπως η βιωσιμότητα, η προστασία του περιβάλλοντος και η αποδοχή της διαφορετικότητας.

Θέατρο, μουσική, χορός, εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις, σε μια ημέρα για όλη την οικογένεια, γεμάτη χρώματα και φαντασία, μέσα στη φύση!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε με την προσφορά των early bird εισιτηρίων για λίγες μόνο μέρες!

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.