5th Athens Drum Festival 2022

5th Athens Drum Festival 2022

Ένα event γεμάτο από εκρηκτικό παίξιμο, δυναμικό drumming, groove που απογειώνει…μία μοναδική εμπειρία για όλους!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ωδείο Τέχνης Γ. Β. Φακανάς αφιερώνει στα drums ένα εορταστικό διήμερο για τους φίλους του ρυθμού. Φέτος μεγαλύτερο και πληρέστερο από κάθε άλλη χρονιά, θα περιέχει σεμινάρια, ομιλίες και Play Along παρουσιάσεις με μερικούς από τους καλύτερους drummers της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν, το Ωδείο Τέχνης για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί με ένα θεσμό που καθιέρωσε και που όλοι οι φίλοι της  μουσικής στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τα τελευταία χρόνια.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου θα παρελάσουν από τη σκηνή του ΑΘΗΝΑ΄ Live οι : Claus Hessler, Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Μένιος Πασιαλής, Γιώργος Μανιάτης, Πάνος Βασιλόπουλος, Μιχάλης Καπηλίδης, Στέφανος Μελετίου, Άκης Πικριδάς και Άγγελος Πεντάρης προσφέροντας το δυναμικό τους παίξιμο παίζοντας  solo αλλά και όλοι μαζί σε μία πραγματική ντραμιστική έκρηξη επί σκηνής.

Ένα εντυπωσιακό show για τους Έλληνες drummers και όχι μόνο. Το 5ο Athens Drum Festival αποτελεί πλέον θεσμό και σημείο αναφοράς καθιερώνοντας ένα καλλιτεχνικό-πολιτιστικό γεγονός στο Αθηνά Live, το χώρο που επί σειρά ετών φιλοξένησε τους μεγαλύτερους μουσικούς της jazz και fusion παγκόσμιας σκηνής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ | ΩΡΑ: 20.00
One man show με τον Claus Hessler.
Σεμινάριο, συζήτηση και πολύ Play Along παίξιμο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15  ΜΑΪΟΥ | ΩΡΑ : 20.00
Play Along Drum Festival   
Παίζουν : Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Μένιος Πασιαλής, Γιώργος Μανιάτης, Πάνος Βασιλόπουλος, Μιχάλης Καπηλίδης, Στέφανος Μελετίου, Άκης Πικριδάς και Άγγελος Πεντάρης

* Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 210 4813605 |  athinalive@fakanas.com

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.