4ο Chania International Photo Festival

4ο Chania International Photo Festival

Το 4ο Chania International Photo Festival είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά πιστό στο ραντεβού του.
Ο στόχος του ήταν να συγκεντρώσει πάνω από 340 φωτογράφους από όλο τον κόσμο μαζί με τα έργα τους στα Χανιά μετατρέποντας την πόλη σε ένα διεθνές κέντρο καλλιτεχνικής έκφρασης και έκθεσης.

Θα παρουσιαστούν και θα διαγωνιστούν έργα από κάθε άκρη της γης, από τον πιο πολυσύχναστο δρόμο και μεγάλους μεγάλους ουρανοξύστες μέχρι τα πιο απομονομένα και ήσυχα μέρη. Και σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο οι ανθρωπινες ματιές, τα βλέματα που βαθιά μέσα μας λένε την αλήθεια τους. Ο φωτογράφος καλείται να μας εκθέση το μονδικό στιγμιότυπο που έγινε μάρτυρας και κατάφερε να το αποτυπώσει και να το μοιραστεί μαζί μας.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.