4 χέρια σε ένα & δύο πιάνα | Ντόρα Μπακοπούλου ‒ Αχιλλέας Γουάστωρ

4 χέρια σε ένα & δύο πιάνα | Ντόρα Μπακοπούλου ‒ Αχιλλέας Γουάστωρ

Η σπουδαία πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου προσκαλεί τον Αχιλλέα Γουάστωρ, διακεκριμένο σολίστ του πιάνου και ενορχηστρωτή, να μοιραστούν τη σκηνή της Αίθουσας Δημήτρης Μητρόπουλος, την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 8:30 μ.μ., για να παίξουν μαζί αγαπημένα έργα διάσημων συνθετών είτε για τέσσερα χέρια σε ένα πιάνο, είτε σε δύο πιάνα.

Εκτός από κομμάτια του Frédéric Chopin [Φρεντερίκ Σοπέν] και του Maurice Ravel [Μωρίς Ραβέλ], δύο μουσουργούς ιδιαίτερα προσφιλείς στην Ντόρα Μπακοπούλου, το πρόγραμμα αυτής της ξεχωριστής πιανιστικής συνάντησης στο Μέγαρο περιλαμβάνει επίσης τη Γαλλική σουίτα αρ. 3 σε σι ελάσσονα του Johann Sebastian Bach [Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ] καθώς και δημιουργίες ελλήνων συνθετών, όπως η μουσική για το χορόδραμα Το καταραμένο φίδι του Μάνου Χατζιδάκι (αποσπάσματα) καθώς και το έργο «Μου αρέσεις όταν σωπαίνεις» του Στάθη Γυφτάκη

* Προπώληση εισιτηρίων: 210 72 82 333​ & ΕΔΩ

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.